CRUISING

El fenomen del ‘cruising’ arrela gràcies a Internet
Barcelona disposa d’una trentena de llocs públics d’intercanvi publicitats pels usuaris a través de la xarxa.

Als lavabos de plaça Catalunya hi ha molta moguda”

Als lavabos de l’estació de Plaça Catalunya hi ha molta moguda, però de vegades està molt brut.
A l’edifici nou de la universitat, a la plaça Universitat, primera i segona planta, s’està molt bé”.
Aquesta és una de les moltes entrades que es troben a Internet, on les persones que practiquen el cruising pengen indicacions de llocs, hores més concorregudes, nivell de vigilància dels guàrdies de seguretat, etcètera. A la xarxa es poden trobar vídeos d’aquestes trobades a Barcelona.

“Molts encara no han sortit de l’armari i per això no van a llocs d’ambient.”Nacho

Practicar sexe casual amb persones desconegudes en espais públics, com lavabos o a l’aire lliure, sense cap retribució econòmica entre les parts.
Això és el cruising, un terme anglès que designa una pràctica sexual duta a terme essencialment pel col·lectiu gai.
A la capital catalana, com a tantes altres ciutats del món, també es fa.
“El cruising es pot trobar a tot arreu a Barcelona, és una ciutat molt tolerant”, s’explica en una pàgina web anglesa on s’indiquen dos dels punts calents d’aquest fenomen:
La platja de Chernobyl de Badalona o el Bosquet de la plaça de les Glòries.
Sortir de l’armari. Només cal escriure a qualsevol cercador d’Internet les paraules clau i apareix un nombre considerable d’ubicacions on es pot practicar sexe en espais públics a la capital catalana i voltants.
“Normalment es tracta de persones que no han assumit la seva condició d’homosexual, és a dir, que no han sortit de l’armari, i no van als llocs d’ambient de la ciutat: solen ser pares de família, obrers, etcètera”, explica Nacho, una persona que ha realitzat aquesta pràctica a Barcelona ciutat.
Segons es detalla a diverses pàgines web de la xarxa, els principals punts on es practica el cruising a Barcelona són als serveis de la Fnac del Triangle, als del Corte Inglés de plaça Catalunya i de Portal de l’Àngel, a l’Illa Diagonal, al pàrquing del carrer Lleida de Montjuïc o a la facultat de Filologia de la UB, per citar-ne alguns.
Sortint de la capital catalana també s’indiquen altres punts d’actuació, com és el cas d’ àrees de descans de l’AP-7 o bé a una antiga fàbrica de fusta de Molins de Rei, entre d’altres.
Alguns establiments consultats per Metro (però que no volen fer-ho públic) han incrementat la seguretat per evitar la proliferació del fenomen.
Share
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios en FaceBook:

Deja un comentario