Batuda policial contra perruqueries de ‘final feliç’

Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional executen la segona part de l’operació Permanent per descobrir activitats il·legals en establiments del ‘Chinatown’ barceloní

Activitats comercials sense llicència, prostitució, explotació de treballadors sense papers, joc il·legal. Són algunes de les infraccions, administratives i penals, que espera poder demostrar la policia amb la macrobatuda que ha muntat aquest dimecres a la tarda al carrer Ausiàs Marc, al tram entre Roger de Flor i el passeig de Sant Joan.

La zona és al cor del Chinatown barceloní i s’hi concentren botigues i perruqueries xineses, establiments dels que ofereixen els massatges amb final feliç, eufemisme per referir-se a serveis .

Al febrer ja s’hi va fer una primera entrega d’aquesta operació, batejada com a Permanent, i aquest dimecres s’ha fet la Permanent 2, amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra a l’Eixample, la unitat d’estrangeria de la Policia Nacional i la unitat de policia administrativa i seguretat (UPAS) de la Guàrdia Urbana, segons han comunicat fonts policials.

L’operació s’ha tancat amb un balanç provisional de 6 locals inspeccionats, on s’han aixecat sis actes administratives, s’ha identificat 47 persones, de les quals 17 s’han traslladat a la comissaria d’estrangeria de la Policia Nacional perquè no tenien els papers en regla. Quatre persones han estat imputades per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors. Segons fonts policials, en un dels locals s’ha copmprovat que hi havia prestació de serveis sexuals, i a més no tenia llicència per a cap tipus d’activitat comercial.

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/batuda_policial_contra_perruqueries_de_final_felic_76249.php

Share
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios en FaceBook:

Deja un comentario