Dos gironins dissenyen un sofà eròtic per gaudir de les relacions en parella

Òscar Calabres i Daniel Martínez són dos joves gironins inquiets que volen aportar un valor afegit al concepte del moble. El seu primer projecte es diu Beatme i és un moble escultòric dissenyat per a un públic exclusiu -només se’n faran 50 i costarà un 5.000 euros- i amb unes formes ergonòmiques pensades per al gaudi de les relacions en parella. Aquest és el primer projecte ‘amb cara i ulls’ que porten a terme i la seva intenció és dissenyar col·leccions. La presentació oficial serà aquest cap de setmana a Barcelona, en el marc d’una fira per a artistes de temàtica eròtica. El moble s’ha fabricat a Silleria Vergés, una empresa de Tortellà, que ha apostat per aquest projecte.

Beatme és un producte cent per cent català que neix amb l’ambició de fer-se un lloc en el mercat internacional. ‘Es un moble escultòric de gamma alta que sobresurt del normal i que té una exclusivitat’ explica un dels seus creadors, Òscar Calabres, nascut a Reus però des de fa anys resident a Girona. De fet, només se n’han fabricat cinquanta unitats i el comprador rebrà un certificat d’autenticitat com a prova de la seva singularitat. El sofà fa uns 2,5 metres de llargada i 1,4 metres d’alçada, i a alguns els recorda la silueta d’una sabata de teló. Construït amb una estructura de fusta i recobert amb vàries capes d’espuma i una tela al damunt, el moble està dissenyat per gaudir de les relacions en parella. ‘El que volem és crear un espai de amb la parella o qui sigui, que pugis acompanyar-ho sense por amb una copa de cava, maduixes o simplement tenir un entorn on poder llegir’, explica l’altre pare del disseny, Daniel Martínez.Els seus creadors asseguren que s’han inspirat amb les formes orgàniques de la natura alhora que reivindiquen la funcionalitat de les escultures. Aquest és el primer d’un projecte que esperen ampliar amb altres peces de caire eròtic.Són conscients que aquest producte no hauria vist la llum si no hagués estat per Silleria Vergés, una fàbrica de Tortellà de gairebé 40 anys d’història que ha apostat per fer realitat la seva idea. Inicialment s’hi van dirigir com a clients que volien encarregar-los un prototip. Són l’exemple de que per trobar un disseny innovador no cal buscar-lo a fora i agraeixen que una empresa d’aquí hagi apostat per ells, fins i tot en un context de crisi. Segons Calabres, cal fomentar la relació entre creadors i empresaris catalans amb productes innovadors. El seu, diuen, està dirigit a un mercat de productes personalitzats que cal ‘potenciar’ i on hi veuen possibilitats de negoci.La presentació oficial del Beatme es farà a &point’09, una fira per a artistes de temàtica eròtica al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) del 2 al 4 d’octubre. També hi presentaran un segon disseny, un moble escultòric més atrevit, anomenat ‘Squeezme’.

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/dos_gironins_dissenyen_un_sofa_erotic_per_gaudir_de_les_relacions_en_parella_73528.php

Share
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios en FaceBook:

Deja un comentario