Un 30% dels homes pateixen ejaculació precoç

Un 89% dels que pateixen l’anomalia ejaculen abans de la penetració vaginal o durant el primer minut

Un 30% de la població masculina occidental pateix ejaculació precoç, segons ha anunciat la Fundació Puigvert durant una jornada sobre aquesta disfunció que s’ha celebrat aquest dijous al matí.

Es calcula que un 89% dels homes que pateixen l’anomalia ejaculen abans de la penetració vaginal o durant el primer minut.

La Fundació ha vist incrementar en un 300% les consultes relacionades amb aquest tema en els últims cinc anys. Segons l’adjunt del servei d’andrologia d’aquesta fundació, el doctor Antonio Fernández, hi ha homes que han acudit a la consulta que no eren conscients de la seva ejaculació ràpida fins que la seva parella els ho va comentar.

Els experts avisen que existeixen dos tipus d’ejaculació. Per una banda, hi ha l’ejaculació prematura primària, que fa referència als individus que la pateixen en totes les ocasions. D’altra banda, hi ha l’ejaculació prematura adquirida, que afecta els homes de forma circumstancial. En aquest segon tipus d’ejaculació hi intervenen factors d’ansietat, producte, per exemple, de la por de l’individu a no ser prou atractiu amb una nova parella després d’una relació frustrada.

Pel que fa al tractament de l’ejaculació, el Servei d’Andrologia d’aquesta fundació uneix el tractament farmacològic amb teràpies psicològiques. Malgrat que alguns homes milloren la seva condició amb fàrmacs i d’altres es beneficien exclusivament del tractament psicològic, el Dr. Fernández Lozano assenyala que a la Fundació han observat que els millors resultats s’obtenen en pacients que se sotmeten a una teràpia combinada.

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/un_30_dels_homes_pateixen_ejaculacio_precoc_73463.php

Share
Marcar el Enlace permanente.

Comentarios en FaceBook:

Deja un comentario