Més de 150 expertes en sexualitat de tot el món es reuneixen a Castelldefels

L’esdeveniment, organitzat amb motiu del cinquè Aniversari de l’empresa de Castelldefels ‘La Maleta Roja’, dedicada a l’erotisme i salut de la dona, comptarà amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Núria Milà (PSC)

Amb motiu del seu V Aniversari, La Maleta Roja, empresa dedicada a l’erotisme i salut sexual de la dona, ha organitzat la VI Convenció Internacional LMR en la qual reunirà a més de 150 expertes assessores i professionals (sexòlogues, terapeutes, psicòlogues …) de la companyia de tot el món. L’esdeveniment, que tindrà lloc a Castelldefels els dies 12 i 13 de març, comptarà amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat de Catselldefels, Núria Milà (PSC).

Amb seu a Castelldefels però amb presència a tot Espanya, Portugal, Itàlia o Uruguai, La Maleta Roja commemora la seva trajectòria amb una trobada d’expertes en a nivell internacional. L’evolució de la dona en la , els nous i més demandats productes de la Maleta Roja, les experiències viscudes en les reunions, són només alguns dels temes que s’abordaran durant la Convenció que començarà a l’Hotel Ciutat de Castelldefels el dia 12 a les 9 hores.

I és que tant l’Ajuntament, a través de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, com La Maleta Roja es preocupen per conscienciar i sensibilitzar a la dona sobre la importància del seu paper en la sexualitat i de com millorar la seva qualitat de vida, portant a terme una important tasca social i educativa.

——————————————————————————————-

El evento, organizado con motivo del quinto aniversario de la empresa de Castelldefels ‘La Maleta Roja’, dedicada al erotismo y salud sexual de la mujer, contará con la presencia de la concejala de Políticas de Igualdad, Núria Milà ( PSC)

Con motivo de su V Aniversario, La Maleta Roja, empresa dedicada al erotismo y salud sexual de la mujer, ha organizado la VI Convención Internacional LMR en la que reunirá a más de 150 expertas asesoras y profesionales (sexólogas, terapeutas, psicólogas. ..) de la compañía de todo el mundo. El evento, que tendrá lugar en Castelldefels los días 12 y 13 de marzo, contará con la presencia de la concejala de Políticas de Igualdad de Catselldefels, Núria Milà (PSC).

Con sede en Castelldefels pero con presencia en toda España, Portugal, Italia o Uruguay, La Maleta Roja conmemora su trayectoria con un encuentro de expertos en a nivel internacional. La evolución de la mujer en la , los nuevos y más demandados productos de la Maleta Roja, las experiencias vividas en las reuniones, son sólo algunos de los temas que se abordarán durante la Convención que comenzará en el Hotel Ciudad de Castelldefels el día 12 a las 9 horas.

Y es que tanto el Ayuntamiento, a través de la concejalía de Políticas de Igualdad, como La Maleta Roja se preocupan por concienciar y sensibilizar a la mujer sobre la importancia de su papel en la sexualidad y de cómo mejorar su calidad de vida , llevando a cabo una importante labor social y educativa.

http://www.elcastell.org/ca/index.asp?Id=5321

Share
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios en FaceBook:

Deja un comentario